WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SILVIA

Elvira Lamerus
Elvira Lamerus
2020-11-08
Geverifieerde
Bij Silvia gekomen met vragen over m'n werk. We behandelen veel en zeker niet alleen werk gerelateerde vragen. Ik heb erg veel aan deze coaching en leer ontzettend veel. Het gaat behoorlijk diep en ik kom tot veel inzichten. Een absolute aanrader om bij Silvia te komen voor al je levensvragen.
ilonka wilms
ilonka wilms
2020-10-21
Geverifieerde
Ik heb een NLP Training communicatie gevolgd bij Silvia. Naast de heerlijke thee en lekkere koffie heb ik een hoop tools en inzichten gekregen waar ik in de praktijk echt iets aan heb. Silvia heeft een rustige, zorgzame maar ook doordachte manier van begeleiden. Een aanrader, en een plek waar ik in de toekomst zeker nog eens een training wil volgen.
Belinda Tano
Belinda Tano
2020-10-20
Geverifieerde
Al enige tijd ben ik coachee van Silvia. Silvia is fantastisch en weet de juiste tools te bieden inzake ‘innerlijk leiderschap’ . Daarnaast weet zij mijn blinde vlekken te belichten middels het stellen van de juiste vragen.
Caroline de Jong
Caroline de Jong
2020-10-20
Geverifieerde
Silvia heeft mij ondersteund met mijn coachingsvraag. Ik ben ontzettend geholpen door de fijne, ontspannen gesprekken die ik met haar heb gevoerd. Door de professionaliteit en oprechtheid van Silvia voelde ik me op zo op mijn gemak dat ik mij open en kwetsbaar op kon stellen, om echt tot de kern van mijn coachingsvraag te komen. Iets waar ik juist veel moeite mee dacht te zullen hebben.
Sige Bart
Sige Bart
2019-04-11
Geverifieerde
Super leuke training bij Silvia gevolgd. NLP aan zee! Silvia zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geeft je inzichten en handvatten mee die je kan toepassen in je dagelijkse leven. Zowel privé en zakelijk.
Peter Pippel
Peter Pippel
2019-02-14
Geverifieerde

Wil je ook een goed resultaat?

Plan een

“Hoofd-, hart- & buik”
coachcall

 

Na deze coachcall weet je precies hoe jouw lijf omgaat met piekeren. Welke patronen helpen je niet? Hoe ben jij jezelf aan het saboteren? Antwoord op deze vragen en nog veel meer ontdek je in slechts drie kwartier.  *Inclusief gratis PDF met jouw unieke hart-, hoofd- en buik situatie. 

© Copyright 2020 | Silvia Hamersma | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden